Четвер, 25.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2012 » Червень » 12 » Концерт танцювального колективу «Конфетті»
15:47
Концерт танцювального колективу «Конфетті»
8 червня 2012 року відбувся звітний концерт танцювального колективу «Конфетті» відділення спортивного танцю Красноградської ДЮСШ, тренер Матвійчук Олексій Володимирович. На святі були присутні почесні гості: перший заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Мужевський А.В. та начальник відділу освіти Красноградської районної державної адміністрації Турова А.І. Мужевський Андрій Вікторович нагородив грамотою тренера – викладача відділення спортивного танцю Матвійчука Олексія Володимировича за сумлінну багаторічну працю, виховання і навчання підростаючого покоління .

На сцені районного Будинку культури свою майстерність продемонстрували вихованці молодшої, середньої та старшої груп. Глядачі насолоджувалися видовищем бальних танців, відчуваючи емоційне забарвлення кожного з них: латиноамериканське попурі, ча-ча «Посмішки», джайв «Мехіко», вальс, джайв «Дикі бджоли», пасодобль. З танцем «Мафія у великому місті» виступили гості свята – танцювальний колектив «Флауерс» з м. Харкова, керівник Калиній Олена Володимирівна.

На святі були підбиті підсумки роботи відділення спортивного танцю за рік. Батьки, гості свята вітали кращих вихованців: Гурячкова Іллю та Величко Марію ( призери Кубку Сілуету в С класі та рейтингу до 14 рків), Доьолог Дмитра та Стадник Оксану

(бронзові призери Всеукраїнських змагань зі спортивного танцю « Харківські зорі »),

Щербакова Олександра ,Заяць Ірину ( переможці Кубку Федерації Танцювального спорту України в м. Полтаві), Віноградова Дмитроа ,Супрун Анну ( бронзові призери в обласних змаганнях Клубу «Дует – 2012 », переведені в С клас), Зінченка Дмитра та Лізунову Софію ( переможці Всеукраїнського фестивалю «Полтавський вальс»), Шемет Сергія та Дуб Анну ( бронзові призери Міжнародних змагань – Кубок міста Хароква) , Кавецького Дениса та Міщерякову Вікторію ( 3 місце Всеукраїнських змагань зі спортивного танцю « Харківські зорі » в Е класі).

Найяскравішим моментом свята було привітання та нагородження випускників відділення Булатіна Дмитра, Білецької Аліни та Віноградова Дмитра. Директор Красноградської ДЮСШ Прохватилом В.М. вручив їм свідоцтва про закінчення ДЮСШ, дипломи за активну участь у житті танцювального колективу та пам’ятні подарунки. За роки навчання в ДЮСШ вони були неодноразовими призерами багатьох Міжнародних, Всеукраїнських та обласних змагань. Випускникам випала честь провести посвячення найменших вихованців відділення в члени танцювального колективу «Конфетті», які на цьому святі вперше вийшли на велику сцену, щоб продемонструвати всю свою любов до його Величності Танцю.








Переглядів: 1173 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Красноград 2024