Середа, 24.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2017 » Квітень » 25 » Міжнародна науково-практична конференція «Садочок – простір дружній до дитини»
15:46
Міжнародна науково-практична конференція «Садочок – простір дружній до дитини»

20-21 квітня 2017 року в м.Києві відбулася міжнародна науково-практична конференція «Садочок – простір дружній до дитини» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства освіти і науки України. Протягом 2016-2017 років ЮНІСЕФ реалізує проект «Посилення соціальної згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Східній Україні» за фінансової підтримки Уряду Німеччини, яка надається через Банк розвитку KfW. Однією із складових цього проекту було проведення тренінгів «Садочок - простір дружній до дитини», спрямованих на розвиток компетенцій педагогів дошкільних навчальних закладів щодо створення емоційно безпечного, інклюзивного середовища в дитячому колективі. Тренінги проводилися Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» з грудня 2016 року по квітень 2017 року в Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській областях із залученням 2600 педагогів із 804-ох дошкільних навчальних закладів. До складу делегатів від Харківської області увійшла Литвин Н.В., завідувач ДНЗ №5, який є опорним із упровадження проекту в Красноградському районі.

Відкрила конференцію Юлія Найда, координатор Всеукраїнського фонду «Крок за кроком», яка у своєму привітальному слові зазначила важливість подальшого розвитку якості дошкільної освіти та забезпечення підтримки дітям внутрішньо переміщених сімей шляхом використання методик «Лялька як персона» та «Ранкові зустрічі». Із привітальним словом до учасників конференції виступила Тамара Вікторівна Панасюк, начальник відділу дошкільної освіти Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, яка подякувала всім учасникам проекту за активну участь та небайдужість до всього, що відбувається в Україні.

В ході роботи учасники проекту презентували присутнім результати впровадження проекту, поділились власним досвідом, обговорили ключові питання подальшої роботи. Вагомий внесок у роботу конференції зробили міжнародні експерти Ойвін Вінстром, консультант ЮНІСЕФ (Норвегія) та Зоріца Трікіч, старший менеджер проектів Міжнародної Асоціації «Крок за кроком» (Нідерланди).

Координатор проекту в Україні Юлія Найда провела панельну дискусію «Відкритий мікрофон», підбила  підсумки роботи конференції та вручила учасникам проекту Подяки за створення умов щодо успішної реалізації проекту в дошкільних навчальних закладах. Подяками ЮНІСЕФ від Красноградського району були відзначені Василенко О.В., методист РМЦ відділу освіти Красноградської РДА, Литвин Н.В., завідувач Красноградського ДНЗ (ясел-садка) №5 та Павлова Т.А., вихователь-методист ДНЗ № 5. ФОТО

Переглядів: 627 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Красноград 2024