Четвер, 25.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2017 » Квітень » 18 » Найбільший скарб України – здоров’я кожної дитини
18:58
Найбільший скарб України – здоров’я кожної дитини

Відповідно до Положення про проведення щорічного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» та на виконання наказу Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 20.01.2017 № 16, з метою популяризації  серед учнів навчальних закладів здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення й підтримки талановитих дітей 18 квітня 2017 року у Районному будинку культури відбувся І (районний) етап Х Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

У 2017 році конкурс літературно-музично-спортивних міні композицій проводився за темою: «Найбільший скарб України – здоров’я кожної дитини».

Десятий рік поспіль традиційно на весні команди навчальних закладів Красноградського району демонстрували власні досягнення у формуванні здорового способу життя із застосуванням креативних, нестандартних рішень.

Виступи команд підсилені використанням презентації із зображенням повсякденних ситуацій у трагічній, гумористичній, образній, художній формах були спрямовані на популяризацію переваг здорового способу життя, формування у молоді безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих, відображення духовних цінностей і традицій народу.

Учасники показали свої здібності, дотепність, гумор та патріотичні почуття любові до Батьківщини, толерантного ставлення до оточуючих людей.

Журі визначило переможцями фестивалю команду «Healthy life» Красноградського багатопрофільного ліцею, керівник Мерцалова Аліна Сергіївна.

ІІ місце посіли команди «Юність» Красноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім.О.І.Копиленка - керівник Бутенко Ольга Михайлівна та «Імпульс» Миколо-Комишуватського навчально-виховного комплексу - керівник Шкаляр Ірина Василівна.

ІІІ місце розділили команди «Комета» Петрівського навчально-виховного комплексу - керівник Тимченко Олена Іванівна та «Сузір’я» Наталинського навчально-виховного комплексу - Штеменко Лариса Вячеславівна.

Всі інші команди були нагороджені подяками за активну участь та пропаганду здорового способу життя у молодіжному середовищі.

ФОТОЗВІТ - КОМАНД УЧАСНИКІВ

Переглядів: 602 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Красноград 2024