Четвер, 25.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2020 » Вересень » 3 » Новий навчальний рік – стартував!
14:46
Новий навчальний рік – стартував!

 

В Україні розпочався новий навчальний рік. Щороку він розпочинається святкуванням Дня знань – особливого свята, що відкриває можливості пізнання нового, забезпечує певну платформу для формування навичок, що неодмінно приведуть до особистого та професійного успіху. Не став виключенням і 2020/2021 навчальний рік. Хоча умови адаптивного карантину внесли корективи у шкільне життя, але у закладах загальної середньої освіти Красноградського району День знань став справжнім святом,  святом, що об’єднав шкільну громаду. Для учнів перших класів були проведені святкові ранкові зустрічі на шкільному подвір’ї, де були облаштовані імпровізовані зелені класи, фотозони, з обов’язковим  дотриманням усіх санітарно-гігієнічних умов.

Для учнів 2-11 класів День знань  розпочався Першим уроком, спрямованим  на орієнтацію в учнів пріоритетів загальнолюдських цінностей життя і здоров’я; утвердження здорового способу життя, як необхідної умови саморозвитку та самовдосконалення особистості; формування нової культури поведінки, навчання та перебування у закладах загальної середньої освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації; формування в учнів патріотичних почуттів, усвідомлення особистої відповідальності за долю держави, українського народу та процесів становлення України як єдиної нації.

І хоча день сьогодні був незвичайним, але незмінними залишаються радісний і водночас хвилюючий настрій дітей, завзятий і дзвінкий сміх, емоційне піднесення всіх, сподівання і найкращі очікування від нового навчального року. Особлива радість і очікування зустрічі з друзями, однокласниками, улюбленими вчителями та живого спілкування.

Створюючи унікальну атмосферу для розуміння важливості знань, їх динамічності, підкреслюючи необхідність навчання впродовж усього життя. Тим більше це актуально сьогодні, коли не тільки щороку, але і кожного нового дня – це сучасні технології, віртуальна мобільність і реальність, доступність і велика кількість інформації, інтеграція наукових галузей, створення екоорієнтованої цивілізації. І лише якісні освіта і знання дають можливість змінювати, удосконалювати наше життя, посилити наш моральний компас, а у поєднанні з життєвим досвідом – впливати на прийняття важливих рішень, тим самим покращуючи власне життя та оточуючих.

 

Переглядів: 237 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Красноград 2024