Четвер, 18.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2014 » Вересень » 5 » РМО вчителів інформатики
08:00
РМО вчителів інформатики

У Красноградському багатопрофільному ліцею 04.09.2014 відбулося засідання РМО вчителів інформатики, на якому були присутні 26 вчителів району.

Методист відділу освіти  Манучарян Галина Вадимівна ознайомила присутніх з особливостями організації навчально-виховного процесу в ЗНЗ на 2014-2015 н.р.

Керівник РМО вчителів інформатики Зінченко Лілія Миколаївна ознайомила з аналізом роботи РМО за 2013-2014 н.р. та завданнями на наступний 2014-2015 н.р.

В 2013-2014 навчальному році значно покращився рівень знань учнів з інформатики. Учні району брали участь в олімпіадах з інформатики та інформаційних технологій. У районній олімпіаді з інформатики та інформаційних технологій беруть участь діти 8-11 класів.

Команда нашого району брала участь у III обласному етапі проведення учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій. На ІІІ етапі (обласному) Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій учениця 11 класу Красноградського НВК №3 Гудз Оксана посіла ІІІ місце.

Роботи учнів Красноградського району подавали на участь у обласному фестивалі з комп'ютерної графіки та анімації, в якому ІІІ місце посіли у номінації «Презентація MS Power Point» - Єнін Олександр, учень 4 класу Красноградської гімназії «Гранд» Красноградської районної державної адміністрації Харківської області, у номінації «Колаж» - Ємець Ерік, учень 10 класу Красноградського багатопрофільного ліцею Красноградської районної державної адміністрації Харківської області, у номінації «Анімація» - Чечкова Анастасія, учениця 11 класу Красноградського навчально-виховного комплексу (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ‑ дошкільний навчальний заклад) № 3 Красноградської районної державної адміністрації Харківської області.

У листопаді пройшов Міжнародний інтерактивний конкурс «Бобер», у якому взяли участь 6 навчальних закладів Красноградського району. Всього учасників – 74, серед яких відмінний результат показали 7, добрий – 31.

Вчителі інформатики підвищували свій професійний рівень шляхом проходження курсів підвищення професійної майстерності, а також відвідування засідань РМО.

Завдання МО:

вивчення інструктивно-методичного листа про вивчення інформатики в 2014-2015;

підвищення рівня кваліфікації вчителів у методиці викладання та роботи з програмним забезпеченням;

наповнення  матеріалами сайту районного методичного об’єднання вчителів інформатики, організація на його основі мережевої взаємодії;

використання мережевих технологій для взаємодії та навчання;

організація та проведення районної конференції творчих та дослідницьких проектів учнів;

організація  та проведення районних  заходів (олімпіада з інформатики, конкурс з комп’ютерної графіки, інші конкурси), які стимулюють пелагів та учнів більш активно використовувати в своїй діяльності  ІКТ;

узагальнення досвіду роботи інноваційної діяльності вчителів інформатики та представлення його на засіданнях МО та у фестивалі педагогічних ідей;

домагатися  100-відсоткової успішності школярів з інформатики;

продовжувати формувати електронний банк дидактичних матеріалів з інформатики для 5-11 класів;

сприяти оволодінню вчителями інформатики спеціальних знань та умінь при роботі у глобальній мережі Інтернет;

організація активної адресної допомоги вчителям у використанні передових технологій для формування розумової культури учнів у процесі викладання інформатики;

забезпечення вчителів матеріалами науково-методичного характеру (пам’ятки, схеми, таблиці, рекомендації тощо);

продовжування ведення банку даних про творчі знахідки вчителів (фото- та відеотек, методичних розробок уроків, наочності);

продовжування ведення базу даних методичних розробок та напрацювання методичних рекомендацій з окремих тем;

виконання санітарно-гігієнічні вимоги до оформлення кабінету інформатики;

організація відкритих уроків, позакласних заходів;

організація роботи з молодими вчителями інформатики;

заслуховування звітів про курси підвищення кваліфікації, творчих відряджень.

Також на засіданні були розглянуті методичні рекомендації щодо вивчення інформатики в 2014-2015н.р., зміни до навчальної програми «Інформатика 5-9».

З доповіддю «Особливості викладання інформатики в 3 класі» виступив учитель Красноградського НВК №3 Петрікін С.В., «Особливості викладання інформатики в 6 класі» - вчитель Крансоградської гімназії «Гранд» Згонник О.В.

Визначили координатора Міжнародного інтерактивного конкурсу «Бобер» - вчитель Красноградської гімназії «Гранд» Даценко О.О.

Затвердили план роботи РМО на  2014-2015 н.р.

Методист відділу освіти Манучарян Г.В. та керівник РМО Зінченко Л.М. познайомили вчителів з молодими педагогами та побажали усім творчого натхнення, дружньої співпраці та мирного неба над головою.

 

Переглядів: 802 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Красноград 2024