Вівторок, 23.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2011 » Лютий » 8 » Спортивні досягнення юних вихованців Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи
15:27
Спортивні досягнення юних вихованців Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи

3-6 лютого 2011 року в м. Кобеляки Полтавської області, згідно календаря змагань Української дитячо - юнацької футзальної ліги, відбулися змагання Чемпіонату України з футзалу серед дітей 1999 р.н.. В цих змаганнях взяла участь і команда юних футболістів Красноградської ДЮСШ у складі: Орлов Єгор, Баранчук Ігор, Омеляненко Іван, Сливка Антон, Ліній Андрій, Литвинов Артем, Білозірка Віталій, Заєць Мирослав, Каманін Данило, Косаренко Денис, Гаврилов Олександр. Нагороди Чемпіонату розігрували 10 команд, які були поділені на дві підгрупи.:

До складу першої підгрупи ввійшли команди: м. Краснограда, м. Костопиль, м. Львів, м. Черкаси-1, м. Кобеляки - 2. У другій підгрупі змагалися команди: м. Макіївки, м. Луганська, м. Черкаси - 2, м. Кобеляки - 1, м. Гадяч . В минулому році наша команда була переможницею цих змагань, і тому увага зі сторони суперників до нас була прискіпливою. Але фортуна була на нашому боці. Перша зустріч з командною м. Кобеляки - 2 закінчилася з рахунком 18:0 на користь наших хлопців. В наступній грі нас чекали юні футболісти команди м. Львова і в цій зустрічі ми одержали перемогу з рахунком 9:0. Команду м. Черкаси також здолали з рахунком 8:0. А от з командою м. Костопиль ми зіграли в ніччю, 2:2., і з найкращими результатами вийшли до півфіналу змагань де зустрілися з командою м. Луганська. Зустріч закінчилась з рахунком 12:0 на нашу користь. У фіналі ми зустрілися з командою м. Макіївка, переможницею II підгрупи і, доречи, володаркою Кубку України з футзалу 2011 р. На майданчику розгорілася запекла боротьба .Рахунок гри відкрили наші юні спортсмени. Але суперники зрівняли рахунок і вийшли в перед. Після вдалої атаки наших хлопців рахунок зрівнявся і по закінченню першого тайму ми пішли на перерву з рахунком 2:2 У другому таймі команда суперників вела рахунок і гра закінчилася перемогою команди м. Макіївка з рахунком 2:5. Згідно результатів змагань Чемпіонату України з футзалу серед дітей 1999 р.н. місця розподілилися наступним чином:

І м.- команда м. Макіївки,

II м. - команда м. Краснограда

II м. - команда м. Костопиль.

Наша команда була нагороджена Кубком , дипломами та медалями відповідного ступеню. Адміністрація Красноградської ДЮСШ та батьки учасників змагань дякують об'єднаному профспілковому комітету Хрестищенського ВБР в особі Денисенка І.В. за фінансову підтримку в організації поїздки на змагання наших юних футболістів. Вітаємо наших юних футболістів і бажаємо їм в подальшому не зупинятися на досягнутих результатах.

Тренери - викладачі відділення футболу

Манько І.В. та Чмілевський А.Г.

Продовжуються ігри Чемпіонату Харківської області з баскетболу серед юнаків 1998-1999 р.н. в якому бере участь і команда хлопців Красноградської ДЮСШ. 5 лютого 2011 в м. Харкові на баскетбольному майданчику зустрілися команди ДЮСШ -Красноград та ДЮСШ -7 м. Харкова. В запеклій боротьбі наші баскетболісти перемогли з рахунком 52:53. Кращим гравцем нашої команди став Веренич Олександр . Ми вітаємо наших баскетболістів з нелегкою перемогою.

Тренер - викладача відділення баскетболу

Сіліна А. В.

Переглядів: 741 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Красноград 2024