П`ятниця, 26.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2012 » Квітень » 27 » День цивільної оборони в Піщанському навчального – виховному комплексі
13:49
День цивільної оборони в Піщанському навчального – виховному комплексі

Традиційно у день трагедії на Чорнобильській АЕС  26 квітня  у навчальних закладах країни проводиться «День цивільної оборони».  У програмі «Дня цивільної оборони» Піщанського НВК:

1. Інструктивно – методична нарада для працівників .

2. Загально шкільна лінійка, присвячена відкриттю «Дня цивільної оборони.»

3.Уроки Скорботи

4. Мітинг – реквієм «Чорнобиль – біль землі української»

5. Евакуації всіх присутніх, шикування .

6. Проведення змагань, вікторин , агітаційно - пропагандиських заходів (виставка малюнків, плакатів, літератури, виступи агітаційної бригади ДЮПР та вікторина «Знай, засоби захисту свого життя» для 1 – 4 класів, відеофільм «Рятувальник» для 5 – 6 класів, ділова гра «Рятувальник» для 7 – 8 класів та змагання з пожежно – прикладних видів спорту та ЦО, комбінована естафета для учнів 9-11 класів )

7. Показові виступи підрозділу пожежно – рятувальної служби Красноградського району.

8. Підбиття підсумків.

В день проведення «Дня ЦО» до початку занять І зміни з постійним складом школи відпрацьовано питання оповіщення і збору , уточнені дії при виникненні НС, відповідно до плану.

 Пізнавальною для дітей 1 – 4 класів стала вікторина «Знай, засоби захисту свого життя», де діти  початкової школи продемонстрували свої знання під час землетрусу та пожежі. Цікавим видався відеофільм про роботу рятувальників. Учні 7 – 8 класів під час проведення ділової гри показали здатність грамотно та чітко діяти під час захисту свого здоров’я та життя в умовах надзвичайних ситуацій та  піклуватися про інших. Учні старшої школи брали участь у змаганнях з пожежно – прикладних видів спорту та ЦО в комбінованій  естафеті , показали свої уміння діяти за сигналами оповіщення ЦО, користуватися засобами колективного та індивідуального захисту.

Доброю традицією стали  показові заходи підрозділу пожежно – рятувальної служби 101 Красноградського району, на яких вони вміло продемонстрували свою професійну, рятувальну майстерність. Перед дітьми виступив начальник дільниці Красноградської служби порятунку Р.В.Ланін.

На заході були присутні начальник відділу освіти Красноградської райдержадміністрації А.І.Турова, представники методичного центру відділу освіти М.М. Бешенко, І.Г.Найдюк  та директори навчальних закладів району.

Організатори масового заходу вміло донесли до учнів інформацію про роки та десятиліття, що минають, а чорний день Чорнобильської трагедії все одно буде хвилювати людей і тих кого зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від скривдженої землі. Це повість , що зіткана із правди, скорботи, мужності людей, зібраних у Зоні неприборканої стихії. Треба завжди пам’ятати про людей, які загиблих під час ліквідації , берегти своє здоров’я та пам’ятати, як потрібно себе поводити під час несподіваних катастроф.







Переглядів: 858 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Красноград 2024