Четвер, 25.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2012 » Травень » 18 » Фінал фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»
13:41
Фінал фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

16 травня 2012 року у м. Харкові Центром практичної психології та Центром здорового способу життя КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проведено ІХ обласний зліт педагогів-тренерів та підлітків-інструкторів програми «Рівний-рівному» – фінал ІІ (регіонального) етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

 

Всього у заході взяли участь 256 осіб, з них 156 підлітків, 29 координаторів програми «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя», 39 педагогів-тренерів з 30 районів Харківського регіону. Агітаційні команди із 29 районів представили свій досвід реалізації превентивних програм за темою «Бути здоровим – бути молодим» на сцені комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

 

Красноградський район на фестивалі представила команда «Позитив» Красноградської гімназії «Гранд», керівники – Полякова О.П. та Семенюк Т.В.

У роботі фестивалю взяли також участь районний координатор впровадження превентивних програм – Матвійчук В.Є. та практичний психолог гімназії «Гранд»  - Швидка І.І.

 

Журі конкурсу однією з найкращих визначило команду «Позитив» Красноградської гімназії «Гранд», яка набрала 137 балів та посіла третє місце у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій агітаційних гуртів.

Команда представила на фестивалі літературно-музичну, художньо-спортивну міні-композицію, спрямовану на популяризацію переваг здорового способу життя, формування у молоді безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих, відображення духовних цінностей і традицій народу засобами сучасних видів культури та сценічного мистецтва.

 

Учасники команди під керівництвом досвідчених педагогів показали високий рівень підготовки виступу. Було відзначено не лише самі виступи, але й високий рівень естетичності зовнішнього вигляду. Підлітки продемонстрували свої найкращі вокальні, спортивні та художні здібності.

Виступ команди був позитивно зорієнтованим, з використанням різних видів мистецтва: хореографії, вокалу, гімнастики, аеробіки. Підлітки продемонстрували власні досягнення у формуванні здорового способу життя.

Під час виступу учасники продемонстрували елементи спортивно-акробатичної гімнастики: живу скульптуру («плавання»), парну акробатику, художню гімнастику зі стрічкою, акробатичні елементи такі як: колесо, фуете, піраміда, арабеск, ластівка, шпагат та вміння набивання і ведення спортивного м’яча, етюди психогімнастики щодо збереження психологічного здоров’я і навичок позитивного мислення. Оригінально були представлені хореографічні етюди з використанням тканини та національної символіки – українського віночка і олімпійського прапора.

У гумористичній, образній формі було зображено відношення учасників до негативних звичок, таких як паління.

Виступ команди був спрямований на активізацію молодіжного руху за здоровий cпociб життя та розв’язання нагальних проблем молодіжного середовища таких як:

набуття та засвоєння дітьми i молоддю нових знань про здоровий cпociб життя;

підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнокуріння, алкоголізму, наркоманії, захворювань на ВІЛ/СНІД, інфекцій, що передаються статевим шляхом, тощо;

популяризація технологій навчання щодо формування здорового способу життя;

виявлення, обмін i розповсюдження кращого досвіду із запобігання негативним проявам серед дітей i молоді засобами мистецтва,   використовуючи їх вокальні, хореографічні, художньо-спортивні здібності;

упровадження нових форм організації змістовного дозвілля дітей і молоді.

 

Щиро вітаємо учасників команди та її керівників з перемогою та зичимо подальших творчих успіхів у справі пропаганди переваг здорового способу життя та альтернативної діяльності молоді на противагу шкідливим звичкам.



 

Переглядів: 847 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Красноград 2024