Субота, 27.04.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2011 » Вересень » 12 » IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я»
15:44
IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я»

10 років поспіль у навчальних закладах Красноградського району активно впроваджуються превентивні програми щодо формування життєвих навичок здоровго способу життя серед яких - «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України», «Діалог» та Профілактика ризикованої поведінки за проектом «Школа проти СНІДу».

За підсумками проведення ІІ районного зльоту, в якому взяли участь школярі із 7 навчальних закладів тему: «Молодь    обирає   здоров’я» з метою обміну досвідом, поширення та популяризації програм здорового способу життя, створення безпечних умов навчання в учнівському середовищі та суспільстві кращою командою у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій була визначена команда «Сузір’я» Наталинського НВК, яка представила Красноградський район на обласному зльоті у місті Харкові та виборола честь взяти участь у фіналі щорічного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» як команда переможниця регіонального етапу фестивалю.

2-4 вересня 2011 року в м. Одеса на базі Українського дитячого центру «Молода гвардія» відбувся фінал IV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Фестиваль проводиться щорічно з метою популяризації та пропаганди серед дітей і молоді здорового способу життя, виявлення та підтримки талановитої молоді. Організаторами  фестивалю є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Державна служба молоді та спорту, Український державний центр позашкільної освіти, Одеська обласна державна адміністрація та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця».

У фіналі фестивалю взяла участь команда «Сузір’я» Наталинського НВК Красноградської райдержадміністрації Харківської області серед 30 команд-переможниць обласних (регіональних) етапів фестивалю з усіх регіонів України та стала лауреатом і була нагороджена Дипломами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Керівники команди – Прощенко Ольга Олександрівна - практичний психолог та Матвійчук Валентина Євгенівна - методист психологічної служби, районний координатор реалізації Проекту «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя районного методичного центру відділу освіти Красноградської райдержадміністрації нагороджені Грамотою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за організацію участі у Всеукраїнському фестивалі – конкурсі та активну пропаганду здорового способу життя серед дітей і молоді.

У рамках фестивалю учасники команди брали участь у тренінговому занятті «Вирішувати нам – відповідати нам», конкурсах літературно-музично-спортивних міні-композицій, фотографій і плакатів на теми: «Головне в іміджі – це здоров’я», «Молодь за майбутнє без СНІДу», «Я обираю здоров’я» та вікторині-конкурсі «Що я знаю про здоровий спосіб життя?».

У вікторині-конкурсі честь команди відстоювала Щербина Надія, яка зайняла І місце і була нагороджена Грамотою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за кмітливість і активну пропаганду здорового способу життя серед дітей і молоді та отримала символічну статуетку Мудрої сови. Проведення інтелектуальної вікторини «Що я знаю про здоровий спосіб життя?» було направлене на формування свідомої позиції щодо вибору безпечної поведінки, утвердження здорового способу життя молоді.

Учасники фестивалю мали можливість поділитися та ознайомитися з кращим досвідом щодо профілактики та запобігання негативним проявам серед молоді, використовуючи вокальні, хореографічні, спортивні здібності, літературно-мистецькі засоби, власне бачення проблеми з активної позиції самих підлітків, що мало особливо переконуючу силу та мотивацію на здоровий спосіб життя.

Тематика виступів була спрямована на формування безпечної поведінки, розповсюдження позитивних ідей щодо збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих, дала уяву про наслідки паління, вживання наркотичних речовин, неправильного харчування, фізичного режиму, інших проблем молодіжного середовища.

У заключному гала-концерті виступила випускниця Наталинського НВК – Степаненко Тетяна, яка вітала учасників фестивалю піснею «Моя Україна».

Переглядів: 1510 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Красноград 2024