Четвер, 28.03.2024

Відділ освіти Красноградської міської ради Харківської області

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

www.portal.rada.gov.ua

www.president.gov.ua

www.kmu.gov.ua

www.mon.gov.ua

http://dniokh.gov.ua

Педпреса

Портал Академії

Регіональний центр зайнятості

http://osvita.ua/

http://krasnogradrda.gov.ua/

http://krasnograd-rada.gov.ua/

http://krrada.kh.ua/

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Красноградський ДНЗ №5 святкує 50-річчя
07:31
Красноградський ДНЗ №5 святкує 50-річчя

23 лютого 2017 року Красноградський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №5 святкував 50-річний ювілей. Минуло півстоліття з дня заснування садочка з прекрасною історією, традиціями, власними досягненнями і перемогами.
Для історії це небагато, а для дошкільного навчального закладу в цьому періоді концентруються роки двох століть, цілі епохи суспільного життя. Упродовж 50-річчя дошкільний заклад був, залишається і буде рідною домівкою для вихованців. Близько 4-х тисяч випускників підготовлено до шкільного життя. Далеко простяглися їхні життєві шляхи, але всі вони починали від стежинки, що веде до дитячого садка. Дорослі оточували їх піклуванням і любов’ю, закладаючи основи різноманітних знань та умінь, формуючи юну особистість, навчаючи жити серед людей, діяти з позицій громадянської активності, любити рідну Батьківщину.
На урочистий захід завітали почесні гості: голова Красноградської районної державної адміністрації Третяков Євген Андрійович, голова Красноградської районної ради Птишник Володимир Олександрович, міський голова Максим Володимир Іванович, начальник відділу освіти Красноградської районної державної адміністрації Турова Антоніна Іванівна, ветерани садочка, працівники минулих років, шефи, спонсори, представники освітніх закладів району та батьки вихованців.
У вітальних виступах було відзначена невтомна плідна праця колективу дошкільного закладу протягом усіх 50 років, що була сповнена творчого неспокою, нових задумів і завжди служила зростанню авторитету освітянської ниви Красноградського району.
Завідувач Литвин Надія Володимирівна запевнила присутніх, що високий професіоналізм та просвітницька діяльність педагогів Красноградського ДНЗ і надалі сприятимуть піднесенню престижу нашого району. Вихователі переконані, що їх праця – висока та благородна, – зійде у молодому поколінні українців добрими пагонами та дасть щедрі плоди.

 

 

Переглядів: 844 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

https://sadik.kh.ua/

https://sqe.gov.ua

https://data.gov.ua/organization/ministerstvo-osvity-i-nauky-ukrayiny?page=1

http://nus.org.ua

https://legalaid.gov.ua

https://www.unicef.org/ukraine/uk

http://la-strada.org.ua

Національна дитяча гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Красноград 2024